Jak dělat, co vás baví, a dostat za to zaplaceno - Williams, John (Grada, 2012)
Trčíte v práci, která vás k smrti nudí? Dřete se ve vlastní firmě, která se nikdy pořádně nerozjela? Nedokážete se rozhodnout, co vlastně chcete dělat? Je čas na změnu! Tato knížka vám ukáže, jak vydělávat na tom, co děláte rádi. Poznáte, jak si vybudovat práci plnou svobody i zábavy. V mnoha příbězích lidí, kteří si ze svých vášní udělali výnosná živobytí, objevíte 10 tajemství, jak změnit svůj pracovní život. Ať už chcete začít podnikat, najít ideální práci, napsat knihu či změnit svět, tato knížka je určena právě vám! Nastartuje vaše myšlení tím správným směrem.
Keywords: Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace