Investujte s českými experty Doporučení předních českých investorů - Čížek, Radomír (Grada, 2012)
První knižní vydání rozhovorů s předními českými ekonomy, investory a portfolio manažery. Vybrali jsme 13 známých českých ekonomů a osobností pohybujících se ve světě investic, kteří často komentují současné události, ale také naopak odborníky, kteří na veřejnosti příliš vidět nejsou. Hovořili jsme se správci podílových fondů, investičními poradci, analytiky a makléři. Každá dotazovaná osobnost se specializuje na určitou oblast finančních trhů nebo je výjimečná svým investičním přístupem. Zpovídaní investoři vám představí své strategie a řeší aktuální témata, která s jejich činností souvisejí. Z každého rozhovoru čtenář získá užitečné rady pro správu svých peněz a vcelku kniha tvoří jedinečnou investiční příručku. Poskytovaná doporučení mají dlouhodobý charakter, takže tato publikace ani po letech neztratí na své aktuálnosti.
Keywords: Finanční řízení