Býkem v Číně Investujte se ziskem na největším trhu světa - Rogers, Jim (Grada, 2011)
Pokud alespoň trochu sledujete zprávy, určitě vám neuniklo, že právě Čína je zemí, která se nejspíš brzy stane hlavní politickou i ekonomickou velmocí. V posledních letech se zbavuje nálepky „levné továrny“ a její ekonomika prožívá obrovský boom. Neustále bohatnoucí miliarda Číňanů, i když pořád ještě s omezenými lidskými právy, chce stejně jako lidé na západě jezdit kvalitními auty, nosit značkové oblečení a poslouchat iPod. Před investory nyní stojí vzrušující úkol, jak a kde využít všech příležitostí, které jsou s rozvojem Číny spojeny, a stejně tak je pro ně důležité seznámit se s potenciálními riziky, která mohou jejich investice ohrozit. Tento bestseller světově uznávaného investora Jima Rogerse přiblíží možnosti investování v Číně, poskytne vodítko, na která odvětví se zaměřit, a také nabídne několik konkrétních tipů na zajímavé společnosti, jež by mohly investorům přinést nejvyšší zhodnocení. Po přečtení této knihy se určitě i vy stanete býkem v Číně.
Keywords: Finanční řízení