Matematika v ekonomii a ekonomice - Bauer, Luboš; Hana Lipovská; Miloslav Mikulík; Vít Mikulík (Grada, 2015)
Moderní učebnice inspirovaná prestižními publikacemi anglosaských univerzit pokrývá problematiku, jež je obsahem výuky matematiky na českých VŠ, klade důraz na případové studie z ekonomické praxe, na aplikace osvojených matematických dovedností při řešení úloh z mikroekonomie a makroekonomie, managementu a financí.
Keywords: Ekonomie