Nová společnost s ručením omezeným Právo-účetnictví-daně - Josková, Lucie; Pavel Pravda; Jan Šafránek; Pěva Čouková; Markéta Pravdová (Grada, 2014)
Seznamte se s „novou“ společnosti s ručením omezeným! Platí totiž zcela nová úprava plynoucí z nového občanského zákoníku a zákona o obchodních korporacích. Součástí jsou i možné formulace společenské smlouvy, příklady z oblasti účetnictví a daní a rovněž vzorová zakladatelská listina.
Keywords: Právo