Řeč těla Jak poznat, co kdo doopravdy říká - Borg, James (Grada, 2012)
Tato kniha změní způsob, jak komunikujete s ostatními. Víte, že více než polovina komunikace mezi lidmi se odehrává pomocí těla? Síla a vliv "řeči tělaa" je obrovská. Stačí se pozorně dívat na druhé a zjistíte, co si skutečně myslí. Stejně tak to oni poznají na vás. Kniha "Řeč tělaa" vás naučí, jak jednoduše vidět a pochopit, stane se z vás expert na pozorování gest a postojů lidí a vy se budete kontrolovat a vysílat tak ty správné signály, budete oblíbenější, vaše slova i gesta budou v souladu, naučíte se efektivně poslouchat - porozumět výrazu obličeje, očí i tónu hlasu, zkříženým pažím a dalším postojům. Poznáte, když někdo bude lhát a vy se naučíte lhát tak, aby to ostatní nepoznali. Už nikdy nebudou signály, které k ostatím vysíláte matoucí - všichni budou vědět, co bylo skutečně řečeno. Knihy zvítězila v soutěži BAA - Best Non-Fiction Travel Read Award
Keywords: Komunikační dovednosti