Jak si nedělat starosti Malé změny, díky kterým se budete méně stresovat a více si užívat - McGee, Paul (Grada, 2013)
Máte pocit, že vás trápí příliš mnoho starostí? Zjišťujete, že vás stresují i nepodstatné záležitosti? Vysávají vás maličkosti stejně jako zásadní věci? Existuje způsob, jak řešit životní výzvy klidnějším a rozvážnějším způsobem. Určité množství starostí a úzkosti nás může postrčit směrem k pozitivnímu a konstruktivnímu jednání a od zbytku se oprostíme. A potom si můžeme užívat, a ne jen přežívat. A přitom stačí jen malá změna vašeho přístupu ke stresu. Kniha Jak si nedělat starosti nám svými praktickými radami z reálného života pomáhá pochopit, proč jsou starosti tak velký problém, objasňuje nám jejich příčiny a odhaluje pasti našeho chování, do kterých se občas chytneme, když se potýkáme s nějakým problémem. Za pomoci metod a myšlenek určených ke konstruktivnějšímu zvládání našich starostí nám pomáhá posunout se dál. Je na čase přestat si dělat starosti a začít žít.