Koučování týmu Jak my to vedeme - Daňková, Michaela; Petra Prošková; Ada Kubíčková Jana (Grada, 2014)
Vedete tým lidí a chcete najít inspiraci, jak lépe na to? Toužíte dozvědět se více o koučování a nahlédnout pod pokličku, jak to dělají v jiných firmách? V tom případě se k vám dostala ta správná kniha.
Keywords: Podnikání a management; Kariéra a zaměstnání