Finanční trhy 4., aktualizované a rozšířené vydání - Rejnuš, Oldřich (Grada, 2014)
Publikace se věnuje fungování finančních trhů a investičním instrumentům. Nové vydání je aktualizováno a rozšířeno o problematiku regulace a dohledu ve finančním systému a o obchodování na měnových trzích. Je určeno pracovníkům finančních institucí, studentům a zájemcům o finanční trhy a investování.
Keywords: Ekonomie; Finanční trhy a instituce