Velká kniha o prodeji Nový hardselling – Staňte se jedničkou na trhu - Limbeck, Martin (Grada, 2014)
Uznávaný prodejní trenér vám v klíčové knize o prodeji představí NOVÝ HARDSELLING – moderní a inovativní přístup k prodávání. Koncept spojuje dva klíčové aspekty úspěchu v prodeji – důslednou snahu o uzavření zakázky a řízení vztahů se zákazníky. Staňte se novým hardsellerem a jedničkou mezi prodejci!
Keywords: Obchod a prodej