Jak překonat nízké sebevědomí Osobní průvodce pro změnu nezdravých vzorců v myšlení a chování - Fennell, Melanie (Grada, 2014)
Vymaňte se z bludného kruhu negativního vnímání sebe sama, naučte se umění sebepřijetí a změňte svůj život k lepšímu. Pochopte s touto knihou podstatu nízkého sebevědomí a sebedestruktivního myšlení: nalezněte důvod jejich vzniku a zjistěte, co je udržuje. Objevte své nejdůležitější škodlivé myšlenky a následně vhodné alternativy k jejich nahrazení.