Profesní poradenství Vybrané kapitoly - Svobodová, Dagmar (Grada, 2015)
Učebnice vychází z poradenské intervence a supervize. Zaměřuje se především na faktory, které mají zásadní vliv na klienty poradenských služeb během jejich profesní kariéry. Přispívá k tvorbě poradenských nástrojů pro profesní poradenství, mentorování a koučování na trhu práce.
Keywords: Personalistika; Psychologie odborná