Nový občanský zákoník Principy a základní pojmy - Novotný, Petr (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Udělejte si jasno v pojmech a v základních zásadách, které přináší tento zcela nový předpis! Budete to potřebovat v každodenním životě.