Nový občanský zákoník Principy a základní pojmy - Novotný, Petr; Jitka Ivičičová; Monika Novotná; Monika Štýsová (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Udělejte si jasno v pojmech a v základních zásadách, které přináší tento zcela nový předpis! Budete to potřebovat v každodenním životě.
Keywords: Právo