Nový občanský zákoník Rodinné právo - Novotný, Petr; Jitka Ivičičová; Ivana Syrůčková; Pavlína Vondráčková (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Udělejte si jasno v pojmech a v základních zásadách, které přináší tento zcela nový předpis! Budete to potřebovat v každodenním životě.
Keywords: Právo