Nový občanský zákoník Vlastnictví a věcná práva - Novotný, Petr; Monika Štýsová; Kristina Kedroňová; Ilona Štrosová (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Pochopte nové pojetí věci, vlastnictví, bytového spoluvlastnictví, právo stavby či zcela novou úpravu správy cizího majetku.
Keywords: Právo