Nový občanský zákoník Smluvní právo - Novotný, Petr (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Právní jednání, nová specifika smluv, koupě, nájem a pacht, úvěr, zájezd, díl a pojištění – hledejte v knize!