Nový občanský zákoník Smluvní právo - Novotný, Petr; Jitka Ivičičová; Monika Štýsová; Kristina Kedroňová; Ilona Štrosová; Petra Budíková (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Právní jednání, nová specifika smluv, koupě, nájem a pacht, úvěr, zájezd, díl a pojištění – hledejte v knize!
Keywords: Právo