Nový občanský zákoník Náhrada škody - Novotný, Petr; Pavel Koukal; Eva Zahořová (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Náhrada majetkové újmy, povinnost k náhradě, odpovědnost za škodu, nekalá soutěž, bezdůvodné obohacení – hledejte uvnitř!
Keywords: Právo