Průvodce úspěšného investora Vše, co potřebujete vědět o fondech - Tůma, Aleš (Grada, 2014)
Kniha jako první na českém trhu shrnuje vše podstatné o investičních fondech. Dozvíte se, jak fondy fungují, jaké druhy fondů najdete na trhu a podle čeho se orientovat při jejich výběru do portfolia. Publikace je určena široké investorské veřejnosti, studentům VŠ i finančním poradcům.
Keywords: Ekonomie; Osobní a rodinné finance