Emoční inteligence pro ženy Jak ji rozvíjet a využívat - Topf, Cornelia (Grada, 2014)
Ráda byste se zbavila občasných emočních strašáků, dokázala zachovat klid ve stresových situacích, uměla se prosadit v mužském světě a příležitostné pocity zlosti a zklamání vyměnila za spokojenost a sebevědomí? Potom je tato kniha, která vás zavede na expediční výpravu do světa emocí, právě pro vás!
Keywords: Komunikační dovednosti; Sebedůvěra a emoce