Deset kroků k vyšší sebedůvěře Začněte si věřit! - Schiraldi, R., Glenn (Grada, 2014)
Tato kniha vám pomůže jednou provždy skoncovat s pochybnostmi a začít si věřit. Autor čerpá z bohatých tradic západního i východního myšlení a nabízí ty nejúčinnější techniky od meditace bdělé pozornosti, práce s myšlenkami či ocenění silných stránek. Díky této knize zjistíte, jak úžasná a cenná bytost jste.
Keywords: Sebedůvěra a emoce