Nový občanský zákoník úplně pro všechny - Ryšávková, Veronika (Grada, 2014)
Srozumitelně a jasně pro každého z nás! Získejte ucelený přehled novinek, které přináší nový občanský zákoník! Srozumitelně a jasně pro každého občana - neprávníka! Napsali pro vás nejzkušenější publikující právníci, kteří se podíleli na vzniku nového občanského zákoníku! Občanské právo provází člověka od narození až do smrti při jeho každodenních úkonech. Vyznejte se v největších porevolučních legislativních změnách. Kniha provede každého při řešení situací všedního dne - nájem bytu, prodej auta, sepsání závěti, rozvod a vypořádání majetku, nalezení ztracené věci, náhrada újmy při úrazu a další. Listujte řadou praktických příkladů a situací ze života a nechte se vést. Praktické zaměření knihy a její popularizační charakter podtrhuje doplnění kapitol ilustracemi.