Přijímací pohovor v angličtině 200 nejčastějších otázek a nejlepších odpovědí - Püttjer, Christian; Uwe Schnierda (Grada, 2014)
Ucházíte se o místo, které vyžaduje znalost angličtiny, nebo byste rádi pracovali v zahraničí? Pak je tato knížka určena právě vám! Pomůže vám na výbornou zvládnout přijímací pohovor či assessment centrum v anglickém jazyce. V knize naleznete 200 nejčastějších otázek a příklady nejvhodnějších odpovědí a rady jak uspět.
Keywords: Angličtina; Kariéra a zaměstnání