Jak rychle zbohatnout Osvědčené rady i špinavé triky podnikatele na odpočinku - Prešovský, Andrej (Grada, 2015)
Které návody na zbohatnutí jsou slepou uličkou a které skutečně fungují? Co je pro dosažení bohatství nejdůležitější? S jakými neférovými postupy je třeba počítat? Co lidi na cestě ke zbohatnutí brzdí? Díky této knize zjistíte, jak to ve světě bohatých skutečně chodí a jak se v něm můžete ocitnout i vy!
Keywords: Harmonie těla a duše; Úspěch a motivace