Matematika pro nematematické obory s aplikacemi v přírodních a technických vědách - Došlá, Zuzana; Petr Liška (Grada, 2014)
Publikace je určená studentům vysokých škol zejména přírodovědného, technického a ekonomického zaměření a všem zájemcům o základy matematické analýzy a lineární algebry. Obsahuje řadu řešených matematických úloh a aplikací v přírodních a technických vědách.
Keywords: Podnikání a management