Světové standardy projektového řízení pro malé a střední firmy - Máchal, Pavel (Grada, 2015)
Publikace porovnává tři celosvětově používané standardy projektového managementu: IPMA, PMI a PRINCE2. Je určena manažerům malých a středních firem, kteří chtějí do firmy implementovat principy projektového řízení, dále studentům VŠ a posluchačům kurzů, kterým pomůže lépe se ve standardech orientovat.