Staňte se lidským detektorem lži Jak spolehlivě odhalit lháře - Craig, David (Grada, 2014)
Probuďte v sobě schopnost odhalovat lži v celé řadě situací – od smlouvání o ceně, nákupu zboží nebo jednání s dětmi až po uzavírání smluv či odhalování nevěry. Jednoduché, ale účinné tipy a strategie vám ve čtivé a praktické formě předkládá autor s více než dvacetiletou praxí v oboru kriminologie.
Keywords: Komunikační dovednosti