Jak být přesvědčivý a neztratit se v davu - Vysekalová, Jitka; Karel Voříšek (Grada, 2015)
Vydejte se spolu se zkušenými autory na čtivou a poutavou cestu od poznání vlastního já přes budování osobní image až k samotnému mluvení na veřejnosti, přesvědčivému vystupování a trikům a radám, jak vše zvládnout. Díky této knížce se nejen neztratíte v davu, ale neztratíte ani sami sebe!
Keywords: Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace