Matematika pro studenty ekonomie 2., upravené a doplněné vydání - Moučka, Jiří (Grada, 2015)
Publikace srozumitelně vysvětluje základní matematické pojmy a metody, jejichž znalost je nezbytná při studiu ekonomických fakult vysokých škol. Nové vydání nabízí více příkladů k procvičení včetně řešení, které se odkrývá postupně po jednotlivých krocích, což přispívá k rychlému zvládnutí probírané látky.