Steve Jobs: Zrození vizionáře - Schlender, Brent (Grada, 2015)
Poznejte skutečného Steva Jobse v knize, která se pár dní po vydání stala světovým bestsellerem! Přináší nová fakta, dosud nezveřejněné vzpomínky a rozhovory a zcela mění zažitý způsob vnímání této mimořádné osobnosti naší doby. Sledujte Jobsův vývoj od lehkovážného povýšence k vizionářskému vůdci!