Mistrovská paměť 52 cvičení pro zdokonalení vaší paměti - O˙Brien, Dominic (Grada, 2015)
Vytrénujte svou paměť s osminásobným mistrem světa v paměťovém sportu. Autor vychází ze svých rozsáhlých znalostí mozku a jeho reakcí na paměťová cvičení. Objevte tajemství fungování paměti – stačí si osvojit jednoduché techniky rozdělené do 52 krátkých kapitol.
Keywords: Trénink paměti a učení