Finance podniku Sbírka řešených příkladů a otázek - Scholleová, Hana; Petra Štamfestová (Grada, 2015)
Sbírka řešených příkladů a otázek pomůže zájemcům lépe pochopit problematiku podnikových financí. Příklady jsou rozděleny podle oblastí – od základů finančního managementu přes finanční analýzu až po stanovení tržní hodnoty podniku. Pomocí otázek si čtenář ověří své znalosti. Sbírka je určena studentům VŠ.
Keywords: Ekonomie; Finanční řízení