Všímavost Cesta ke zklidnění mysli pro ty, co nestíhají - Mindfulness pro zaneprázdněné - Sinclair, Michael; Josie Seydel (Alferia, 2015)
Nic nestíháte, jste příliš zaneprázdnění, neustále v jednom kole? Všímavost neboli mindfulness je technika cvičení pro vaši mysl, která vám pomůže všechno dokončovat v klidu a s předstihem, být úspěšnější a sebevědomější. Proměňte svůj hektický a stresující život na klidný a spokojený!
Keywords: Mindfulness; Štěstí a pozitivní myšlení