Veřejné finance v teorii a praxi - Ochrana, František; Jan Pavel; Alena Maaytová (Grada, 2015)
Publikace se zabývá vzájemnými vazbami v oblasti veřejných financí, fungováním jednotlivých prvků, aktuálními problémy a jejich řešením. Dotýká se témat veřejné volby, státního rozpočtu, veřejných zakázek, veřejných příjmů, fiskálního federalismu, sociálního zabezpečení a fiskální politiky.
Keywords: Ekonomie; Finanční trhy a instituce