Vlci v rouše beránčím Jak odhalit skryté manipulátory a bránit se jim - Simon, George (Grada, 2015)
Manipulativní lidé jsou všude mezi námi a mají dva cíle: zvítězit a vypadat u toho dobře. Jejich oběti si často nejsou téměř vědomy, co se vlastně děje. Tato kniha vám otevře oči! Nebuďte už jenom ovládanou ovcí. Naučte se odhalovat vlky a převezměte nad nimi kontrolu!