Jak na spolkový rejstřík - Benák, Jaroslav; David Zahumenský (Grada, 2015)
Publikace Vás provede procesem nutného zápisu do spolkového rejstříku, který musí do konce roku 2016 provést všechny organizace, které měly dříve právní formu občanského sdružení. Věnuje se jak prvozápisu nového spolku, tak změně údajů a přeměně, kdy se spolek mění na ústav či sociální družstvo.
Keywords: Právo