Moderní metody řízení nákladů 2., aktualizované a rozšířené vydání - Popesko, Boris; Šárka Papadaki (Grada, 2016)
Poznejte v tuzemsku méně známé metody řízení nákladů a inovovaný koncept klasifikace nástrojů řízení nákladů, který reflektuje světové trendy v manažerském účetnictví, jeho struktuře a názvosloví. Nové vydání je zaměřeno na užitečnost a praktičnost a prezentuje řadu zatím nepublikovaných metod.
Keywords: Finanční řízení