Etika v podnikání a hodnoty trhu - Seknička, Pavel; Anna Putnová (Grada, 2016)
Publikace přináší nový pohled na možnosti a limity trhu včetně uplatnění etických hodnot, norem a standardů. Představuje aktuální metody a nástroje etického řízení v podnikání. Zároveň srozumitelným způsobem přibližuje kauzální vztahy existující mezi rizikem a nejistotou, které souvisejí s tržním prostředím.
Keywords: Podnikání a management