Moderní lektor Průvodce úspěšného vzdělavatele dospělých - Langer, Tomáš (Grada, 2016)
Atraktivní a čtivý průvodce zahrnuje celý komplex základů lektorské činnosti. Výklad je doplněn řadou tipů, obrázků a úkolů. Díky přehledné struktuře a navigačním ikonám se budete v textu skvěle orientovat. Zájemce o certifikaci připraví na zkoušky z profesní kvalifikace Lektor dalšího vzdělávání.
Keywords: Personalistika; Pedagogika