Jak podnikat po vstupu do EU - Malach, Antonín (Grada, 2004)
Podnikatelé, manažeři a pracovníci veřejné správy v knize najdou nejaktuálnější informace o českém podnikatelském prostředí. Autoři se zabývají zlepšováním řízení firem, přibližují možnosti podpory podnikání v ČR a v EU, neopomíjejí ani právními aspekty podnikání a vztah podnikatelů a veřejné sféry. Poznatky jsou ilustrovány podnikatelskými příběhy konkrétních firem.
Keywords: Podnikání a management