Life management Jak získat více času, energie a pořádku v životě - Zandl, Dita (Grada, 2006)
Potýkáte se s nedostatkem času, energie, pořádku a pohody ve svém životě? Pak je tato kniha určena právě vám! Life management je jasným a srozumitelným návodem, jak si v současném hektickém světě vytvořit fungující a jednoduchý životní styl, který vám umožní při menším stresu žít spokojený a hodnotný život. Oproti time managementu je life management rozšířen o problematiku fyzické a psychické energie, pořádku a mezilidských vztahů. Velmi čtivá a srozumitelná kniha nabízí konkrétní rady, příklady, scénáře řešení nejčastějších problémů. V sérii postupných kroků se naučíte, jak získat více fyzické a psychické energie, kterou pak můžete použít k dalším změnám ve svém životě. Kniha je jedinou ucelenou publikací na toto téma na českém trhu a ocení ji zejména manažeři, podnikatelé, studenti a vůbec všichni, kteří chtějí být nejen úspěšní, ale i spokojení v práci i osobním životě.
Keywords: Úspěch a motivace