Výrobní a logistické procesy v podnikání - Jurová, Marie (Grada, 2016)
Kniha zkušených autorů se věnuje metodám plánování a řízení výrobních a logistických procesů, které zajišťují efektivní fungování výrobní firmy v digitalizovaném prostředí. Je určena manažerům a podnikatelům malých a středních firem v průmyslových odvětvích a studentům vysokých škol.
Keywords: Podnikání a management