Zásady a postupy zavádění podnikových informačních systémů Praktická příručka pro podnikové manažery - Richta, Karel; Ivan Vrana (Grada, 2004)
Kniha popisuje zásady při budování podnikového informačního systému (IS) a kritické faktory rozhodující o úspěchu či selhání projektu IS. Autoři dávají praktický návod pro postup v jednotlivých fázích zavádění IS. Součástí knihy jsou vzory smluv a dokumentů i základy modelovacího jazyka UML pro snazší komunikaci tvůrců a uživatelů IS.
Keywords: Ostatní; Management v informační společnosti