Nenechte se šikanovat kolegou Mobbing - skrytá hrozba - Svobodová, Lenka (Grada, 2008)
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů. Kniha také radí, jak mobbingu předcházet, co by měl udělat šéf, co se stane, když se mobbingu nechá volný průběh, zda může za mobbing i oběť či jak mohou pomoci kolegové. Srozumitelný výklad doplňují zajímavé příklady z praxe. Mnohdy je zbytečné, abyste kvůli neúnosnému tlaku opouštěli svou práci - raději sáhněte po této srozumitelné příručce. Pomůže vám!
Keywords: Kariéra a zaměstnání