Skvělý šéf Jak získat loajalitu a respekt svého týmu - Groth, Alexander (Grada, 2016)
Jak řídit své spolupracovníky, aby byli motivovaní a spokojení? Proč je tak málo vynikajících nadřízených? Seznamte se s inovativním způsobem vedení, který je přínosný pro zaměstnance a týmy i pro růst osobnosti manažera. Staňte se šéfem, kterého budou ostatní respektovat a rádi pro něj pracovat.
Keywords: Harmonie těla a duše; Podnikání a management