Konflikty a vyjednávání Umění vyhrávat, aniž by někdo prohrál - Plamínek, Jiří (Grada, 2009)
Nové, aktualizované vydání knížky Jak řešit konflikty přináší třináct nových pravidel a další nové postřehy známého lektora a trenéra. Konflikty nemáme v oblibě, dokonce se jim snažíme vyhýbat. Ale ony tu jsou a my se s nimi musíme naučit žít. Díky knížce zjistíte, že konflikty nemusí být naším nepřítelem, ale že jsou naopak samotným základem života. Poznáte, jak ideálně jednat v konfliktních situacích a dosáhnout co nejlepšího řešení tou "pravouu" cestou. Knížka je jakousi turistickou mapou, která vám umožní světem konfliktů bezpečně a poučeně putovat a z těchto výprav si i něco zajímavého přinést. Díky 60 obrázkům se v problematice přehledně zorientujete a pokud se budete držet 40 pravidel řešení konfliktů, máte téměř vyhráno. Praktičnost knihy podtrhuje velké množství příkladů, které jako by byly opsány z vašeho pracovního a osobního života.