Time management Mějte svůj čas pod kontrolou - Kolektiv autorů (Grada, 2012)
Připadá vám, že se pořád jen honíte a nezbývá vám čas na to důležité? Pokud ano, je nejvyšší čas začít se věnovat účinnému řízení času. Naučíte se, jak si smysluplně plánovat svůj program, jak si stanovovat cíle, určovat správné priority a pracovat účelněji. Na konci knihy najdete praktická cvičení a kontrolní seznamy.