Zákoník práce 2013 v praxi - komplexní průvodce Právní stav k 1. 1. 2013 - Jakubka, Jaroslav; Libuše Neščáková (Grada, 2013)
Publikace přináší praktické informace po novelách pro rok 2013, ale vychází také z praxe nového zákoníku práce, kterou po obrovských změnách přinesl rok 2012. Zahrnuje rovněž změny v návaznosti na ostatní pracovněprávní problematiku. Jednotlivé kapitoly jsou cíleny na praktické využití a disponují řadou praktických vzorových dokumentů. Jedná se o aktualizovanou verzi úspěšného titulu, který u svých čtenářů zaznamenal široký a pozitivní ohlas.
Keywords: Právo