Praktické účetní případy 2013 příklady účtování na všech účtech - Rubáková, Věra (Grada, 2013)
Šesté, aktualizované vydání zahrnuje novely účetních a daňových předpisů k 1. 1. 2013. Kniha pomůže účetním, podnikatelům i studentům středních a vysokých škol při řešení různých účetních operací. Hlavní předností knihy je zpracování jak jednoduchých, tak složitých účetních případů, které jsou seřazeny podle účtových tříd a jsou znázorněny v obchodních společnostech (např. v akciové společnosti a ve společnosti s r. o.). Zaúčtování jednotlivých účetních případů je znázorněno v podobě přehledných tabulek i "téčekk". Vhodná je i jako doplňující cvičebnice pro studenty.
Keywords: Účetnictví